dissabte, 27 de març del 2010

Votem!



Finalment hem llegit tots els llibres participants en la franja de 10 anys del Premi Atrapallibres, i hem fet la nostra votació:
1r: l'ENEMIC, perquè ens fa comprendre d'una manera molt propera els horrors de la guerra, amb una encertada combinació de text i imatge.

2n: QUATRE GATS, perquè és una història que ens podria passar a qualsevol de nosaltres, i ens agrada el seu humor.

3r: L'ESTIU DELS PAPAFIGUES. La veritat és que no ha agradat a ningú. L'amor encara ens queda una mica lluny, o és la manera tan íntima d'explicar-lo?


Aquesta és la nostra votació, però ara caldrà que la traslladem al CLIJCAT. Alli processaran tots els vots emesos en altres biblioteques i escoles i sabrem quin d'aquests tres és el guanyador.


Finalment vam entregar el llibre que comentarem el mes d'abril. Es tracta de XARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA: Ja sabeu que tinc debilitat pel Roald Dahl. Espero que us agradi!!




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que Charli i la fabrica de xocolata agradara a tothom del club ja que el Roald Dahl sap fer molt be els llibres(millor dit escriure molt be els llibres)
ESPERO QUE TOTHOM TINGUI BONES VACANSES!!!!!!!!
Ah!
I ja es apropissim la ''MONA''
Marina Nieto

Rosana ha dit...

En Roald Dahl agrada a tothom, Marina. I, quan siguis gran, no deixis de llegir les seves Històries imprevistes, i l'Oncle Oswald!

Anònim ha dit...

YO CEC QUE CHARLI A ESTAT XULISSIMA

Paula ha dit...

Si el Roald Dahl hagués participat, guanyaria el premi!