dimarts, 2 de març del 2010

Entrem a la recta final de l'Atrapallibres


A l'última reunió del Club del passat 26 de febrer vam comentar l'ESTIU DELS PAPAFIGUES. Van assistir al Club el Dídac, l'Amaia, la Nerea, la Catalina, la Marina, la Mercè, la Marta, el Maxi, el Kevin i el Jorge.


Aquesta història d'amor entre la Rebeca i el Dahoud, que transcorre en terres del Sàhara no ha agradat a ningú. Només dos nens l'han llegit sencera, i és que els avorria la manca d'acció i la història d'amor, tot i que té passatges molt poètics, no els ha cridat gens l'atenció.


De totes maneres, aprofitant el tema de la història i que aquest mes hem celebrat Sant Valentí, hem mirat altres llibres amb històries d'amor com ara: Xut d'amor, En Ben estima l'Anna, La Rosa i en Tòfon...


Així mateix també hem consultat llibres sobre la vida dels nens i nenes a l'Àfrica.

Finalment hem donat l'últim llibre que hem de llegir per tal de participar en el Premi Atrapallibres, ja que hem d'entregar les nostres votacions abans del dia 15 d'abril. Així doncs, a veure si l'ENEMIC, de Davide Calì us agrada.

Ens veiem a finals de març!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ola magradad mol el llibre de l'enemic es molt xulo

Rosana ha dit...

Que bé! en parlem a finals de mes

Anònim ha dit...

SI

Anònim ha dit...

a mi magradat molt aquest llibre perque demostra que tots dos necesiten la familia encara que tingui poca lletra i molts dibuixos esta be per atindre el 1r premi de l'atrapallibres.
Una pregunta quin dia era aquell que teniem de llegir com una mena de prego?
Esque es per si puc assistir.
Adeu
Marina N.

Rosana ha dit...

Marina:

el dia que et refereixes és el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. Normalment se celebra el 2 d'abril però enguany es farà el dilluns 12 d'abril a les 18 hores. Ja en parlarem.

Fins aviat!

Anònim ha dit...

mooltes gracies avera si puc assistir perque magradaria veureu
doncs avera si en veiem adeu!
Marina N.