dissabte, 19 de desembre del 2009

Sou un malvat, senyor Gum!


En l'última sessió d'aquest 2009 hem comentat el llibre de l'Andy Stanton SOU UN MALVAT, SENYOR GUM!.


El llibre ha agradat unànimement: tothom ha xalat amb la ironia, els personatges, la història i les il·lustracions molt expressives del David Tazzyman.


Hem vist una recomanació molt atractiva feta a TV3, i hem consultat també la web de la sèrie Contes de la quinta punyeta. Està en anglès, però és molt recomanable. Podreu conèixer l'autor i l'il·lustrador, jugar i descarregar-vos gadgets per al vostre ordinador amb les imatges del Senyor Gum i la resta de personatges de la sèrie.


A més d'això hem conegut altres llibres esbojarrats i "fastigosos" com ara ELS CULDOLLA, de Roald Dahl, LA SENYORETA LLOP I ELS GERMANS PORKER, de Bill Condon, i RECETAS ASQUEROSAS E IDEAS TENEBROSAS, de Alejandra Vallejo-Nágera.


Només em queda desitjar-vos bones festes, i ens tornem a trobar al gener amb més lectures!


3 comentaris:

AMAIA ha dit...

SÍ, va ser molt divertit m'ho vaig passar d'allo més bé. Bon nadal i feliz 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ENS VEIEM AL CLUB DE LECTURA


AMAIA

Anònim ha dit...

el llibre del señor gum i tota la seva coleccio es fantastica e entrat a la pagina web i havia un joc del carniser :guillem guillamet tercer en al cual as de ensertar amb un os com a dard la carn podrida i fastigosa.

BON NADAL I PROSPER ANY NOU!!!!!!!!!
mARINA NIETO

Rosana ha dit...

QUIN FÀSTIC!!!!!!