divendres, 18 d’abril del 2008

La meravellosa medecina d'en Jordi

"En Jordi no podia evitar que li desagradés l'àvia. Era una vella egoista i malhumorada. Tenia les dents de color marró clar i la boca com el cul d'un gos, petita i frunzida"

Aquesta és l'àvia d'en Jordi. Un dia que es queda sol a casa amb ella i li demana la seva medicina, el nostre protagonista no podrà evitar fabricar-ne una per tal de donar-li una lliçó a una velleta que no s'assembla gaire a les velletes amables que habiten en diferents llibres i contes, com ara l'àvia de la Caputxeta.

La seva meravellosa medecina tindrà conseqüències insospitades... Ah! i no us perdeu les expressives il·lustracions d'en Quentin Blake, il·lustrador habitual de Dahl.

Aquest relat de Roald Dahl és el que estem llegint actualment al Club i que comentarem el proper 25 d'abril. A més, ens explicarem com ha anat Sant Jordi i quins llibres hem comprat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha estat molt bé perquè m'ha agradat molt quan li passaven els efectes de la medecina a l'àvia i quan sortia el dibuix de l'àvia gegant i prima.

Anònim ha dit...

Hola ami tambe m´ha agradat molt ara em va agafar molt mal de panxa quan el Jordi va fer aquella medicina i se la va donar a l´avia

Anònim ha dit...

va ser el primer dia que vaig aribar i el llibre em ba encantar