dimarts, 2 de desembre del 2008

Les Galetes del Saló de Te Continental


Han assistit a aquesta sessió l'Alba A., el Martin, la Míriam, la Núria, la Laura, l'Adrià, el Víctor, la Marina G., la Janira, la Laia, l'Esmeralda, la Marina N., la Cristina, el David, l'Alba V. i el Javi.

El llibre del Josep M. Fonalleras, premi Vaixell de Vapor 2007, ha agradat unànimement. Fins i tot alguns pares i mares han acompanyat els nens en la lectura d'aquesta obra realista que ens acosta a un petit episodi de la guerra civil a través de la relació entre un avi i la seva néta.

El contingut del llibre ha donat peu a parlar de conflictes armats, i dels drets humans. Recordem que el proper 10 de desembre se celebren els 60 anys de la Declaració Universal d'aquests drets. En aquest sentit hem repartit als nens i nenes interessats les bases del concurs de contes que organitza l'Institut de Drets Humans de Catalunya, amb el títol ELS DRETS HUMANS AL CARRER.

També hem mirat llibres de fotografies amb realitats diferents a la nostra: Mbini i La mirada comprometida. Aquells a qui us interessi la fotografia, podeu apropar-vos a la sala Àmbits del Centre Cultural. Fins el dia 5 de gener de 2009 acull l'exposició del 22è Premi Internacional de Fotografia Vila de Cambrils

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest comentari t'informa de la activitat es interesant per a la gent que volia assistir i que no hi ha pogut assistir s'ha informat

Anònim ha dit...

Ami em va agradar un munt era emucionant, realista i divertit.
LA CHICA