dissabte, 30 d’octubre del 2010

Ens agrada llegir...



Divendres 29 d'octubre vam començar una nova temporada del Club, amb la Paula, la Marina, la Mercè, l'Amaia, la Marta, la Carla, la Catalina i el Nil.

Vam repartir els carnets del Club, ens vam presentar i cadascú va parlar dels llibres que ha llegit últimament, que ha comprat, que ha regalat...


La Mercè ens va ensenyar un llibre en italià que va comprar durant les seves vacances a Itàlia. El que és millor és que s'ha atrevit a llegir-lo: amb una mica de paciència es pot entendre tot. Trobo una bona idea això de comprar llibres en la llengua dels països que visitem. No us sembla?


La Marina, de la seva banda, ens va explicar que va regalar a la seva mare el llibre El tiempo entre costuras, de María Dueñas. Quan heu regalat un llibre als vostres pares (que no sigui per Sant Jordi?). Aquesta també em va semblar una molt bona idea.


Altres llibres que ens van recomanar: La Sara i les golejadores, de Laura Gallego; El Diari del Greg, de Jeff Kinney, i Kika Superbruixa al País de Liliput.

Finalment vam mirar les novetats de la biblioteca per al mes de novembre, de manera que els participants al Club de Lectura són els primers a escollir! i també vam repartir el llibre que comentarem el proper dia: LES GALETES DEL SALÓ DE TE CONTINENTAL, de Josep M. Fonalleras.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradat molt el llibre de "EL CAMÍ DEL FAR"A si el llibre de

"EL DIARIO DE GREG LA LEY DE RODRIK"
Ja me le acabat i no se on esta la maleta del club de letura siusplau mu direu esque em faria gracia agafarlo si encara no l'han agafat.


Marina N.

Adeuuuu

Rosana ha dit...

Marina:
m'alegro que t'hagi agradat el llibre. A mi també! Ja en parlarem.

El llibre núm. 4 de El diari del Greg es diu QUINA CALDA, i l'he deixat a la capsa de Club de Lectura que hi ha a la nostra sala de reunions. Si no estic jo només cal que ho demanis a alguna companya.

El número 2, La ley de Roddrick, el tenim en préstec, així que l'hauràs de reservar. Fins aviat!