dimecres, 28 d’abril del 2010

ATRAPALLIBRES: ja tenim guanyador!

El passat 23 d'abril el CLIJCAT va fer públic el veredicte del Premi Atrapallibres 2009-10, votació en la qual han participat els Clubs de Lectura Infantil i Juvenil de la Biblioteca.

En la categoria de 10 anys participaven els llibres:


  • Quatre gats
  • L'estiu dels papafigues
  • L'enemic




I finalment el llibre guanyador ha estat QUATRE GATS, de Mercè Anguera, que ens explica la història de les Antibarbis durant un estiu a la ciutat de Barcelona. Al nostre club havia guanyat el llibre L'ENEMIC, així que una vegada més no coincidim amb la resta de cinc mil nens i nenes de Catalunya i les illes, però cal dir que també s'havia emportat un bon grapat de vots.

Ens veiem divendres!


dimecres, 14 d’abril del 2010

GRÀCIES ALS INTEGRANTS DEL CLUB!!!


El passat dilluns 12 d'abril vam celebrar el DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL a la Biblioteca.

L'Amaia, el Jorge, la Marta, la Marina, el Kevin i la Paula van llegir el manifest davant el públic assistent; fins i tot es van atrevir a cantar la cançó del petit vaixell que encapçala el text de l'Eliacer Cansino.

En finalitzar la lectura vam explicar dos contes d'animals: EL COR DEL MICO I CORRE, CORRE, CARBASSETA. El primer conte va comptar també amb la col·laboració de la Paula com a mico, la Marina com a rei cocodril, i l'Amaia com a cocodril.

Van venir els reporters de Televisió de Cambrils i la Revista Cambrils també se'n va fer ressó.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració! Ens veiem el 30 d'abril per a comentar XARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA...


dimecres, 7 d’abril del 2010

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL



El proper dilluns 12 d'abril, a les 18 hores, la Biblioteca s'afegirà a la celebració mundial del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil.

A Catalunya el CLIJCAT és l'organisme encarregat de dinamitzar les activitats que es realitzen aquest dia, tot editant el Cartell commemoratiu que consta d'una il·lustració de la il·lustradora NOEMÍ VILLAMUZA i el manifest, escrit en aquesta ocasió per l'escriptor ELIACER CANSINO.

Què farem a la Biblioteca?: doncs els nens i nenes del Club de Lectura Infantil llegiran el Manifest. Acte seguit farem una sessió de contes sobre animals. Aquest acte s'emmarca dins el programa DIES DE LLIBRES que organitza el Departament de Cultura de l'Ajuntament per a celebrar la Diada de Sant Jordi.

Us hi esperem!