dissabte, 30 de gener del 2010

Quatre gats




Quatre gats són els que queden a Barcelona a l'estiu, i amb aquesta situació es troben les ANTIBARBIS, protagonistes d'una sèrie de llibres escrits per Mercè Anguera, en què l'Eli, la Nao i la Marta ens expliquen les seves aventures i desventures.


El llibre que hem llegit aquest mes de gener al Club és el primer dels triats per a participar en el Premi Atrapallibres d'enguany en la franja de 10 anys. A la trobada han assistit l'Amaia, la Marina, la Marta, la Catalina, la Mercè i el Dídac, i han expressat opinions diverses sobre el llibre.


A la Catalina i al Dídac sí que els ha agradat molt, l'han trobat molt entretingut i s'hi han sentit identificats a estones. La resta no estaven entusiasmats, però han destacat fragments que els han resultat especialment divertits, com l'anada a la platja, o les costums culinàries del Ken, l'amic anglès de les Antibarbis, que intenta posar kètchup a una paella valenciana, sota la mirada horroritzada de tota la família.

Si voleu més informació sobre els llibres d'aquestes tres amigues, només cal que visiteu el seu web: club antibarbis, on veureu tots els seus llibres, i fins i tot podreu fer un test per veure si sou unes Barbis o unes Antibarbis de debò...

També vam parlar dels llibres que ens han regalat les passades festes de nadal, i guanya amb tots els honors el Geronimo Stilton. Apart dels llibres d'aquest ratolí a la Marina li han portat el llibre HISTORIAS MÁGICAS, a l'Amaia NO SOY RUBIA, Y QUÉ?, i a la Catalina CONTES DEL SEGLE XIV. Sóna molt bé!

Finalment vam entregar el llibre que comentarem el proper mes de febrer: L'ESTIU DELS PAPAFIGUES. A veure si ens agrada!