dilluns, 30 de març del 2009

Votem!!!



En l'última sessió del Club vam parlar del llibre TINKA. Aquesta obra sobre la guerra és la que més ha agradat de totes les proposades per l'Atrapallibres en la categoria de 10 anys, i ha donat peu a parlar dels conflictes bèl·lics i ensenyar altres llibres sobre el tema.

Tots els participants com a jurat en el Premi Atrapallibres han efectuat les seves votacions, que ja estan en camí de la seu del CLIJCAT.

Per a finalitzar la sessió hem entregat la lectura que comentarem el mes d'abril. En aquesta ocasió es tracta del llibre LES PETJADES MISTERIOSES, de M. Àngels Bogunyà.

dimarts, 3 de març del 2009

Què recomanes?

Els nois i noies del club us recomanem lectures:

David Reñones: Col·lecció: Zipi i Zape. "Perquè és d'humor i a la vegada real: t'ensenya la vida dels anys 60-70 fins al 2000".

Marina Nieto i Cristina Pérez: Gnone, Elisabetta. Witch. "És de màgia i d'aventures".

Laura Caballero: Stilton, Tea. El codi del drac. "Perquè és d'humor, d'aventures i misteriós".

Javier Díaz: Col·lecció: Gerónimo Stilton. " Perquè m'agraden molt".

dilluns, 2 de març del 2009

Creus en els fantasmes?


Aquest passat 27 de febrer ens hem reunit per parlar del llibre:
Maria Rosa Colom. Creus en els fantasmes?. Bromera, 2008.

Hem assistit quasi tot el club!: l'Alba, el Martín, la Míriam, la Núria, la Paula, la Laura, el Javi, l'Adrià, el Víctor, la Marina Garcés, la Janira, l'Esmeralda, la Marina Nieto, la Cristina, el David i la Ouadi.

Els nois i noies del club, han trobat les històries poc creïbles - la seva totalitat són relats fantàstics de desaparicions- i han tingut dificultats en seguir el fil argumental. Això ha fet perdre l'interès per la lectura que, en general, no ha entusiasmat!.